Foto’s

Warning: Undefined variable $temp in /customers/1/a/e/okkwemeldinge.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-photo-album-plus/wppa-album-covers.php on line 1498 Warning: Undefined variable $temp in /customers/1/a/e/okkwemeldinge.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-photo-album-plus/wppa-album-covers.php on line 1502 Warning: Undefined variable $temp in /customers/1/a/e/okkwemeldinge.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-photo-album-plus/wppa-album-covers.php on line 1498 Warning: Undefined variable $temp in /customers/1/a/e/okkwemeldinge.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-photo-album-plus/wppa-album-covers.php on line 1502 Warning: Undefined variable $temp in /customers/1/a/e/okkwemeldinge.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-photo-album-plus/wppa-album-covers.php on line 1498 Warning: Undefined variable $temp in /customers/1/a/e/okkwemeldinge.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-photo-album-plus/wppa-album-covers.php on line 1502 Warning: Undefined variable $temp in /customers/1/a/e/okkwemeldinge.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-photo-album-plus/wppa-album-covers.php on line 1498 Warning: Undefined variable $temp in /customers/1/a/e/okkwemeldinge.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-photo-album-plus/wppa-album-covers.php on line 1502 Warning: Undefined variable $temp in /customers/1/a/e/okkwemeldinge.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-photo-album-plus/wppa-album-covers.php on line 1498 Warning: Undefined variable $temp in /customers/1/a/e/okkwemeldinge.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-photo-album-plus/wppa-album-covers.php on line 1502 Warning: Undefined variable $temp in /customers/1/a/e/okkwemeldinge.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-photo-album-plus/wppa-album-covers.php on line 1498 Warning: Undefined variable $temp in /customers/1/a/e/okkwemeldinge.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-photo-album-plus/wppa-album-covers.php on line 1502 Warning: Undefined variable $temp in /customers/1/a/e/okkwemeldinge.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-photo-album-plus/wppa-album-covers.php on line 1498 Warning: Undefined variable $temp in /customers/1/a/e/okkwemeldinge.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-photo-album-plus/wppa-album-covers.php on line 1502 Warning: Undefined variable $temp in /customers/1/a/e/okkwemeldinge.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-photo-album-plus/wppa-album-covers.php on line 1498 Warning: Undefined variable $temp in /customers/1/a/e/okkwemeldinge.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-photo-album-plus/wppa-album-covers.php on line 1502 Warning: Undefined variable $temp in /customers/1/a/e/okkwemeldinge.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-photo-album-plus/wppa-album-covers.php on line 1498 Warning: Undefined variable $temp in /customers/1/a/e/okkwemeldinge.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-photo-album-plus/wppa-album-covers.php on line 1502

Home » Foto's

HosternOKKe

Foto's van onze dweilband HosternOKKe

Familiedag 2014

Met z'n allen op de (mini)camping in Ovezande. Solexrijden door de zak. Lekker weertje

Uitvoering 'Vrouwen' 19 maart

Foto's van de jaarlijkse uitvoering van OKK met als thema 'Vrouwen', op 19 maart 2016.

Klusdag april 2016

Zaterdag 16 april was het weer klusdag! Diverse leden van OKK gingen met hulp van medewerkers van de Rabobank aan de slag om het muziekgebouw in de Dorpsstraat van binnen en van buiten wat op te knappen. Er is veel gebeurd en er hing een gezellige sfeer, een geslaagde dag dus! Dank aan allen die geholpen hebben, en speciaal de Rabobank die medewerkers beschikbaar stelde om ons te helpen met klussen!

Klusavond

Na de klusdag van 16 april hadden we de smaak helemaal te pakken: omdat er geen repetitie was i.v.m. de vakantie gingen de fanatiekelingen vrijdagavond dus vrolijk verder met klussen in het muziekgebouw!

Muziekproject op de OBS & CBS

In samenwerking met de Zeeuwse Muziekschool heeft OKK een muziekproject opgestart op de beide basisscholen in Wemeldinge. Er zal een serie lessen worden gegeven aan de leerlingen van groep 5 en 6: een groep op blaasinstrumenten en een groep op slagwerkinstrumenten. De eerste lessen waren al erg geslaagd!

Themaconcert Tribute

Zaterdag 25 maart 2017 vond de jaarlijkse thema-uitvoering van OKK plaats in De Wemel, met ditmaal als thema: tribute, een eerbetoon aan de in 2016 overleden helden.

Manhuistuin 14-05-2017

Op zondag 14 mei had OKK weer de eer te mogen spelen in de prachtige Manhuistuin te Goes. Hier enkele foto's!

Lenteconcert OKK

Op 24 maart verzorgden de fanfare en slagwerkgroep een lenteconcert in een uitverkochte Wemel, met als gasten de Wemeldinge zanger/gitarist Wim Steenbakker en als presentatrice com├ędienne Zeeuwse Sien. De foto's van deze prachtige avond zijn hier te bewonderen!