Things should be made as simple as possible, but not simpler!

Things should be made as simple as possible, but not simpler!

Koningsdag – Woningsdag!

Ja hoor!! We mogen eindelijk! We konden natuurlijk de jaarlijkse aubade voor onze koning niet zomaar ongemerkt voorbij laten gaan. Ondanks dat we er door de Coronacrisis niet bij zijn dan toch hier het Wemeldingelied! Zing maar mee…!! #woningsdag #koningsdag #draaiendieplaat!

Artiesten: leden van OKK Wemeldinge
Melodie: Mooi Man, Mannenkoor Karrenspoor
Tekst: Maarten Burger
Montage: Albert Gunst

PS: blijf thuis! #staysafe #stayhome

Wil jij ook een instrument spelen? Kom op blokfluitles bij OKK!

Grijp nu je kans en word ook leerling bij Muziekvereniging OKK in Wemeldinge! OKK is een actieve vereniging die bestaat uit een fanfare en een slagwerkgroep. Ook is er een gezellige dweilband!

Je kunt allerlei instrumenten leren spelen, zoals bijvoorbeeld trompet, bugel of slagwerk. Je begint meestal met blokfluitles. Er is nog ruimte in de blokfluitgroep dus je bent van harte welkom!! Ook ben je natuurlijk van harte welkom als je al een instrument kunt spelen en zin hebt om dit bij OKK te komen doen.

Lijkt het je wat? Geef je op bij Trees Vervenne (via e-mail: leerlingen@okkwemeldinge.nl). Bij haar kun je ook voor meer informatie terecht! Neem ook eens een kijkje op www.okkwemeldinge.nl! Wie weet kunnen we jou binnenkort verwelkomen als nieuw lid!?

Za 4 juli: ringrijden, wafels en verkoeling!

Zaterdag 4 juli a.s. is er weer het jaarlijkse ringrijden in de dorpsstraat van Wemeldinge, en traditiegetrouw zijn er weer heerlijke zelfgebakken wafels van OKK! Bij warm weer is er ook verkoeling! Er is verder rond 16:00u muziek van HosternOKKe, de dweilband van OKK en we sluiten de middag natuurlijk af met stoeltjesrijden.

De lichtjestour en OKK: 23 en 24 april!

Natuurlijk: iedereen weet ervan! Heel het toch al lieflijke en romantische dorpje Wemeldinge is getransformeerd tot nog veel lieflijker en romantischer, vanwege alle versieringen voor de komende Koningsdag. En ’s avonds is dat zo mogelijk nog weer meer lieflijker en romantischer: als de schemering valt en alle lichtjes aan gaan! Zeker de moeite waard!
Op donderdag 23 en vrijdag 24 april heeft OKK voor het muzieklokaal tijdens de lichtjestour enkele activiteiten gepland. Zo kunt u van een natje en een droogje genieten en is er (natuurlijk!) muziek! Donderdagavond wordt er gedweild en vrijdagavond is er openbare repetitie van de fanfare. Tot dan!

Glitter & Glamour 28 maart – Uitvoering OKK 2015!

Poster glitter & glamour

Zaterdagavond 28 maart is de jaarlijkse uitvoering van OKK Wemeldinge! De hele vereniging zal van zich laten horen: de fanfare o.l.v. Anton Kempe, de slagwerkgroep o.l.v. Bart van der Vaart en de blokfluitgroep onder leiding van Jan Hans Mathlener.
Het thema dit jaar is Glitter & Glamour, dus het wordt een heerlijke avond uit! Er is voor ieder wat wils op muzikaal gebied en in de pauze is er een spetterende verloting met prachtige prijzen. Na afloop is er ook nog mogelijkheid om te genieten van een drankje en een hapje. De sfeer op deze afterparty wordt gemaakt door de live band Civilin!
Je/u hoort het wel: die avond kan nu al niet meer stuk! Mis het niet, we zien u graag zaterdag a.s. in De Wemel. Het concert begint om 19:30u (19:15u zaal open) en de toegang is gratis, waar zie je dat nog?!

Kerst met OKK Wemeldinge – 20 dec 19:30u!

Sint en zijn pieten zijn nog maar net het land uit, of de rendieren van de Kerstman staan alweer te trappelen om het toneel te betreden! Ook muziekvereniging OKK heeft rond de Kerstdagen van alles op het programma staan, dus pak de agenda er maar bij.

Op woensdag 17 december zullen we geheel volgens de traditie met heel de vereniging in kleine ensembles bekende Kerstliedjes spelen tijdens de jaarlijkse Wemeldingse Kerstrondgangen (’s avonds vanaf 19:00u). Ondertussen komen we u persoonlijk Prettige Dagen wensen!


KERSTCONCERT: Op zaterdag 20 december houdt OKK een gezellig en sfeervol Kerstconcert in de Wemel. Fanfare en slagwerkgroep zullen bekende nummers rondom Kerst ten gehore brengen. Bovendien verleent zangeres Lianne Timmerman haar medewerking en spelen er ook twee ensembles begeleid door een live band, samengesteld uit leden van OKK. Aanvang: 19:30u, zaal open: 19:15u.


Tot slot zal de Kerstnachtdienst (24 december om 22:00u in de Maartenskerk) zoals u gewend bent onder andere opgeluisterd worden door OKK. Kortom: in december genoeg gelegenheid om te genieten van muziek! Muziekvereniging OKK wenst u uiteraard hele prettige, gezellige dagen en alvast een voorspoedig 2015!

Screen Shot 2014-12-08 at 09.36.48