Things should be made as simple as possible, but not simpler!

Things should be made as simple as possible, but not simpler!

Weet je wat leuk is?!

Karten, voetballen, zwemmen, hyper bowlen en laser gamen, allemaal superleuk! Maar het kan allemaal niet tippen aan zelf met vrienden of familie muziek maken!

Wat zeg je? Ja ok, misschien niet meteen het eerste wat in je hoofd opkomt, maar denk er eens over: welk instrument zou jou leuk lijken? Slagwerk: drummen op een drumstel, pauken, xylofoon? Of blazen: trompet, saxofoon en er is nog zo veel meer! En dan…, van welke muziek word jij blij? Wat vind je mooi? Hoe gaaf als je dat zelf kunt spelen! Zelf noten lezen is echt niet zo moeilijk als het lijkt! En dan is het ook nog gezellig, met een bekende, een familielid misschien? Met een vriendje/vriendinnetje, een klasgenoot, een collega, of gewoon met je vader of moeder?! Andersom natuurlijk ook: met je zoon of dochter?! Wel eens aan gedacht? Hoe leuk is dat, het samen onder de knie krijgen! En natuurlijk met de andere muzikanten!

Muziek is goed voor je. Het is al vaak genoeg (en ook wetenschappelijk) bewezen. Bovendien is samen muziek maken ontzettend leuk. Dat merken we elke keer weer bij OKK. Als enthousiaste en gezellige groep muzikanten zijn wij altijd op zoek naar nieuwe leden, jong en oud! Om mooie, grappige, ontroerende, vrolijke – en noem het maar op – muziek te maken! Elkaar te helpen, het elkaar te leren, samen te oefenen, ervan te genieten en concerten te geven. En daarnaast natuurlijk ook andere gezellige dingen doen. Dat willen we en doen we met OKK!

Klinkt nog niet zo gek he? Kom gerust gewoon eens een kijkje nemen op een repetitie: je bent/jullie zijn van harte welkom op de vrijdagavond ergens tussen 19.00 en 22:00 in ons clubgebouw (Dorpsstraat 74, Wemeldinge). Gewoon doen! Als je lid wilt worden kunnen we je het leren en als je het al een beetje kan mag je natuurlijk gerust een keer een stuk meeblazen of drummen in de fanfare of lekker meescheuren in de dweilband!

Wil je contact opnemen, stuur dan gerust een mailtje! Of zie onze Twitter, Facebook, of de pagina Contact.

Cultuurfondscollecte 2021 – Geef ook!

Van 28 mei tot en met 5 juni doet OKK Wemeldinge mee aan de jaarlijkse actie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. In totaal collecteren 1182 organisatie in het hele land om geld op te halen voor lokale cultuur en natuur. De collecte is dit jaar voor de tweede keer mobiel, via appjes, mailtjes en social media.

 Om steun te vragen voor lokale initiatieven organiseert  
het Prins Bernhard Cultuurfonds weer een landelijke actie.  
Ook dit jaar weer met een gemakkelijke én veilige mobiele collecte.  
De volledige opbrengst is voor ons, OKK Wemeldinge!

Zo kunnen we vol passie doorgaan met dat wat het belangrijkste is.  
Cultuur en Muziek dichtbij tot leven brengen!  

Scan de volgende QR code om te doneren, of volg de volgende link om te doneren: geef nu aan OKK!

Prins Bernhard Cultuurfonds

Grote Clubactie 2020 van start!

De Grote Clubactie is weer van start! Een mooie manier om de vereniging te steunen: zeker in deze coronatijden hebben we uw/jouw hulp extra hard nodig!

Voor slechts €3,- heb je al een lot en maak je kans op mooie prijzen ? De lotenverkoop gaat dit jaar heel makkelijk digitaal: koop je loten via deze link! https://lot.clubactie.nl/lot/muziekvereniging-okk/260444

Superlot! ?

Wie is er superstoer en koopt een superlot? Een superlot is een vorm van minisponsoring: u of uw bedrijf dat muziek en OKK een warm hart toedraagt kan een SUPERlot kopen, dat gelijkstaat aan 50 gewone loten. Extra veel kans op de hoofdprijs dus! Een superlot kopen doe je eenvoudig hier: https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/muziekvereniging-okk/260444

We zullen de mensen en bedrijven die dit doen extra duidelijk vermelden in onze bedank PR!

Koningsdag – Woningsdag!

Ja hoor!! We mogen eindelijk! We konden natuurlijk de jaarlijkse aubade voor onze koning niet zomaar ongemerkt voorbij laten gaan. Ondanks dat we er door de Coronacrisis niet bij zijn dan toch hier het Wemeldingelied! Zing maar mee…!! #woningsdag #koningsdag #draaiendieplaat!

Artiesten: leden van OKK Wemeldinge
Melodie: Mooi Man, Mannenkoor Karrenspoor
Tekst: Maarten Burger
Montage: Albert Gunst

PS: blijf thuis! #staysafe #stayhome

Wil jij ook een instrument spelen? Kom op blokfluitles bij OKK!

Grijp nu je kans en word ook leerling bij Muziekvereniging OKK in Wemeldinge! OKK is een actieve vereniging die bestaat uit een fanfare en een slagwerkgroep. Ook is er een gezellige dweilband!

Je kunt allerlei instrumenten leren spelen, zoals bijvoorbeeld trompet, bugel of slagwerk. Je begint meestal met blokfluitles. Er is nog ruimte in de blokfluitgroep dus je bent van harte welkom!! Ook ben je natuurlijk van harte welkom als je al een instrument kunt spelen en zin hebt om dit bij OKK te komen doen.

Lijkt het je wat? Geef je op bij Trees Vervenne (via e-mail: leerlingen@okkwemeldinge.nl). Bij haar kun je ook voor meer informatie terecht! Neem ook eens een kijkje op www.okkwemeldinge.nl! Wie weet kunnen we jou binnenkort verwelkomen als nieuw lid!?

Za 4 juli: ringrijden, wafels en verkoeling!

Zaterdag 4 juli a.s. is er weer het jaarlijkse ringrijden in de dorpsstraat van Wemeldinge, en traditiegetrouw zijn er weer heerlijke zelfgebakken wafels van OKK! Bij warm weer is er ook verkoeling! Er is verder rond 16:00u muziek van HosternOKKe, de dweilband van OKK en we sluiten de middag natuurlijk af met stoeltjesrijden.