Things should be made as simple as possible, but not simpler!

Things should be made as simple as possible, but not simpler!

Beveland Maakt Muziek: Play-in op 16 juli!

Jaaaa, eindelijk is het zover! Ben jij leerling-muzikant, die minstens 1 jaar les heeft gehad? En speel je een blaasinstrument dat in een harmonie, fanfare of brassband thuis hoort? Of speel je slagwerk of blokfluit? Dan zijn we op zoek naar jou!

Kijk snel op www.bevelandmaaktmuziek.nl! Inschrijven voor dit evenement is mogelijk tot 20 juni 2022.

Deelname aan deze dag is gratis en er wordt voor eten en drinken gezorgd. Daar wil je bij zijn, dus hopelijk tot dan!

Weet je wat leuk is?!

Karten, voetballen, zwemmen, hyper bowlen en laser gamen, allemaal superleuk! Maar het kan allemaal niet tippen aan zelf met vrienden of familie muziek maken!

Wat zeg je? Ja ok, misschien niet meteen het eerste wat in je hoofd opkomt, maar denk er eens over: welk instrument zou jou leuk lijken? Slagwerk: drummen op een drumstel, pauken, xylofoon? Of blazen: trompet, saxofoon en er is nog zo veel meer! En dan…, van welke muziek word jij blij? Wat vind je mooi? Hoe gaaf als je dat zelf kunt spelen! Zelf noten lezen is echt niet zo moeilijk als het lijkt! En dan is het ook nog gezellig, met een bekende, een familielid misschien? Met een vriendje/vriendinnetje, een klasgenoot, een collega, of gewoon met je vader of moeder?! Andersom natuurlijk ook: met je zoon of dochter?! Wel eens aan gedacht? Hoe leuk is dat, het samen onder de knie krijgen! En natuurlijk met de andere muzikanten!

Muziek is goed voor je. Het is al vaak genoeg (en ook wetenschappelijk) bewezen. Bovendien is samen muziek maken ontzettend leuk. Dat merken we elke keer weer bij OKK. Als enthousiaste en gezellige groep muzikanten zijn wij altijd op zoek naar nieuwe leden, jong en oud! Om mooie, grappige, ontroerende, vrolijke – en noem het maar op – muziek te maken! Elkaar te helpen, het elkaar te leren, samen te oefenen, ervan te genieten en concerten te geven. En daarnaast natuurlijk ook andere gezellige dingen doen. Dat willen we en doen we met OKK!

Klinkt nog niet zo gek he? Kom gerust gewoon eens een kijkje nemen op een repetitie: je bent/jullie zijn van harte welkom op de vrijdagavond ergens tussen 19.00 en 22:00 in ons clubgebouw (Dorpsstraat 74, Wemeldinge). Gewoon doen! Als je lid wilt worden kunnen we je het leren en als je het al een beetje kan mag je natuurlijk gerust een keer een stuk meeblazen of drummen in de fanfare of lekker meescheuren in de dweilband!

Wil je contact opnemen, stuur dan gerust een mailtje! Of zie onze Twitter, Facebook, of de pagina Contact.