Lenteconcert: OKK uit haar winterslaap!

Op zaterdag 24 maart staat De Wemel op zijn kop: dan is het tijd voor het lenteconcert van muziekvereniging OKK! En dit wordt niet zomaar een uitvoering, maar één met bijzondere gasten… De presentatie zal deze avond in handen zijn van Zeeuwse Sien! Deze Zeeuwse dame krijgt werkelijk iedereen aan het lachen met haar verhalen uit het leven van alledag. Regelmatig verkoopt ze de Zeeuwse theaters uit, en op 24 maart is ze bij ons in De Wemel! Wie hier ook zijn medewerking zal verlenen is zanger, gitarist én dorpsgenoot Wim Steenbakker! Met deze aankondiging wordt hij eigenlijk tekort gedaan, want dit muzikale talent heeft veel meer in zijn mars. Tijdens de uitvoering zal Wim zowel solo als samen met de fanfare enkele nummers uitvoeren: een nieuwe, ongetwijfeld zeer mooie combinatie. Heeft u zin in een mooie muzikale avond met ruimte voor een lach en een traan, dan bent u van harte uitgenodigd om dit lenteconcert bij te wonen! Kaarten zijn te reserveren via secretariaat@okkwemeldinge.nl of 06-44150072 en kosten €5 per stuk. Aanvang is 20:00, om 19:45 is de zaal open.