29/03/2014 Uitvoering OKK: Beeldig!

U merkt het vast ook: de dagen worden weer langer, de lente komt er aan en ze lijkt dit jaar veel vroeger te zijn dan anders! Nog even en  de klok gaat zelfs weer vooruit… en laat dat nu net in de nacht na onze jaarlijkse uitvoering zijn!

Om de zomertijd en het voorjaar goed in te luiden houdt OKK Wemeldinge geheel volgens traditie haar jaarlijkse uitvoering, dit jaar is het thema: Beeldig! Zo zal Ron Quinten zijn medewerking verlenen met tijdens het concert prachtige beelden van o.a. onze fantastische omgeving! Ook wordt er een echte slapstick opgenomen en getoond. En er is natuurlijk meer…!

Alle onderdelen van de muziekvereniging komen aan bod tijdens de uitvoering: blokfluitleerlingen, leerlingen, slagwerkgroep en fanfare!

Dus alvast voor in uw/je agenda: zaterdag 29 maart 2014:  Uitvoering OKK in De Wemel in Wemeldinge, aanvang 19:30u, zaal open 19:15u. Zie ook www.okkwemeldinge.nl. Hopelijk tot dan!