Wil jij ook een instrument (leren) bespelen? Kom op blokfluitles!

Grijp nu je kans en word ook leerling bij Muziekvereniging OKK in Wemeldinge! OKK is een gezellige vereniging die bestaat uit een fanfare en een slagwerkgroep. Ook is er een gezellige dweilband!

Je kunt allerlei instrumenten leren spelen, zoals bijvoorbeeld saxofoon, trompet, bugel of slagwerk. Je begint meestal met blokfluitles. Er is nog ruimte in de blokfluitgroep dus je bent van harte welkom!! Ook ben je natuurlijk van harte welkom als je al een instrument kunt bespelen en zin hebt om dit bij O.K.K. te komen doen.

Lijkt het je wat? Geef je op bij Trees Vervenne (via e-mail: leerlingen@okkwemeldinge.nl). Bij haar kun je ook voor meer informatie terecht! Neem ook eens een kijkje op www.okkwemeldinge.nl! Wie weet kunnen we jou binnenkort verwelkomen als nieuw lid!?