Kerst met OKK Wemeldinge – 20 dec 19:30u!

Sint en zijn pieten zijn nog maar net het land uit, of de rendieren van de Kerstman staan alweer te trappelen om het toneel te betreden! Ook muziekvereniging OKK heeft rond de Kerstdagen van alles op het programma staan, dus pak de agenda er maar bij.

Op woensdag 17 december zullen we geheel volgens de traditie met heel de vereniging in kleine ensembles bekende Kerstliedjes spelen tijdens de jaarlijkse Wemeldingse Kerstrondgangen (’s avonds vanaf 19:00u). Ondertussen komen we u persoonlijk Prettige Dagen wensen!


KERSTCONCERT: Op zaterdag 20 december houdt OKK een gezellig en sfeervol Kerstconcert in de Wemel. Fanfare en slagwerkgroep zullen bekende nummers rondom Kerst ten gehore brengen. Bovendien verleent zangeres Lianne Timmerman haar medewerking en spelen er ook twee ensembles begeleid door een live band, samengesteld uit leden van OKK. Aanvang: 19:30u, zaal open: 19:15u.


Tot slot zal de Kerstnachtdienst (24 december om 22:00u in de Maartenskerk) zoals u gewend bent onder andere opgeluisterd worden door OKK. Kortom: in december genoeg gelegenheid om te genieten van muziek! Muziekvereniging OKK wenst u uiteraard hele prettige, gezellige dagen en alvast een voorspoedig 2015!

Screen Shot 2014-12-08 at 09.36.48