Kerst met OKK Wemeldinge!

Kerst… de gezelligste tijd van het jaar! Ook dit jaar heeft OKK weer een aantal leuke evenementen gepland staan om goed in de kerstsfeer te komen. Pak de agenda er dus maar bij!

———————————————————————————————-

Woensdagavond 16 december vinden de kerstrondgangen plaats. Groepjes muzikanten zullen vanaf 19:00 het dorp in de kerstsferen brengen met bekende kerstklassiekers en u prettige dagen wensen, waarbij gecollecteerd zal worden.

 

Het weekend daarop volgend gaat het Kerstconcert plaatsvinden. Op zaterdag 19 december gaan we vanaf 19:30 los: de fanfare o.l.v. Anton Kempe en de slagwerkgroep o.l.v. Arno Muller. Zowel nieuwe als oude kerstnummers zullen de revue passeren, en bij enkele nummers zal zangeres Vera de Koster haar medewerking verlenen.

 

Als afsluiter van de kerstperiode is OKK ook nog te horen bij de kerstnachtdienst in Wemeldinge. Donderdag 24 december zal om 22:00 de Dorpskerstzang van start gaan. Voor, tijdens en na de dienst kun je genieten van onze muziek.

———————————————————————————————-

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen bij ons concert of een van de andere evenementen!

overzicht

OKK laat u horen hoe de herfst klinkt!

Volgens velen is de zomer veel te snel voorbij… maar is dat eigenlijk erg? Ook de herfst heeft immers zoveel moois te bieden! De bomen kleuren in prachtige herfstkleuren, paddenstoelen schieten uit de grond, en: OKK geeft een najaarsconcert!  Op zondag 18 oktober is iedereen van harte welkom in Dorpshuis De Wemel om deze uitvoering bij te wonen. Vanaf 14:45 is de zaal open, om 15:00 start het programma. De entree is gratis. Wees welkom en laat u meevoeren op de klanken van OKK…

Najaarsconcert OKK 2015

Glitter & Glamour 28 maart – Uitvoering OKK 2015!

Poster glitter & glamour

Zaterdagavond 28 maart is de jaarlijkse uitvoering van OKK Wemeldinge! De hele vereniging zal van zich laten horen: de fanfare o.l.v. Anton Kempe, de slagwerkgroep o.l.v. Bart van der Vaart en de blokfluitgroep onder leiding van Jan Hans Mathlener.
Het thema dit jaar is Glitter & Glamour, dus het wordt een heerlijke avond uit! Er is voor ieder wat wils op muzikaal gebied en in de pauze is er een spetterende verloting met prachtige prijzen. Na afloop is er ook nog mogelijkheid om te genieten van een drankje en een hapje. De sfeer op deze afterparty wordt gemaakt door de live band Civilin!
Je/u hoort het wel: die avond kan nu al niet meer stuk! Mis het niet, we zien u graag zaterdag a.s. in De Wemel. Het concert begint om 19:30u (19:15u zaal open) en de toegang is gratis, waar zie je dat nog?!

Kerst met OKK Wemeldinge – 20 dec 19:30u!

Sint en zijn pieten zijn nog maar net het land uit, of de rendieren van de Kerstman staan alweer te trappelen om het toneel te betreden! Ook muziekvereniging OKK heeft rond de Kerstdagen van alles op het programma staan, dus pak de agenda er maar bij.

Op woensdag 17 december zullen we geheel volgens de traditie met heel de vereniging in kleine ensembles bekende Kerstliedjes spelen tijdens de jaarlijkse Wemeldingse Kerstrondgangen (’s avonds vanaf 19:00u). Ondertussen komen we u persoonlijk Prettige Dagen wensen!


KERSTCONCERT: Op zaterdag 20 december houdt OKK een gezellig en sfeervol Kerstconcert in de Wemel. Fanfare en slagwerkgroep zullen bekende nummers rondom Kerst ten gehore brengen. Bovendien verleent zangeres Lianne Timmerman haar medewerking en spelen er ook twee ensembles begeleid door een live band, samengesteld uit leden van OKK. Aanvang: 19:30u, zaal open: 19:15u.


Tot slot zal de Kerstnachtdienst (24 december om 22:00u in de Maartenskerk) zoals u gewend bent onder andere opgeluisterd worden door OKK. Kortom: in december genoeg gelegenheid om te genieten van muziek! Muziekvereniging OKK wenst u uiteraard hele prettige, gezellige dagen en alvast een voorspoedig 2015!

Screen Shot 2014-12-08 at 09.36.48

16-11 Herfstconcert OKK om 15:00u in De Wemel

WEMELDINGE – Herfst?! Donkere dagen, kil, nat, guur… vooral afgelopen weekend nog niet echt van toepassing. Maar de klok is weer verzet en de steeds kalere bomen, prachtige herfstkleuren en bladeren verraden dat de herfst er toch echt aan zit te komen! De tijd van warmte en gezelligheid in huis!

Muziekvereniging OKK houdt zondag 16 november om 15:00u weer een gezellig herfstconcert in De Wemel. Er is een gevarieerd programma waarin slagwerkgroep en fanfare de prachtige herfstkleuren omzetten in minstens even mooie muziek! U komt toch ook? De zaal is open vanaf 14:45u. Neem ook eens een kijkje op www.okkwemeldinge.nl!

BREAKING! Update: de jaarlijkse uitvoering: Beeldig!

BREAKING, UPDATE: De voorzitter van de Zeeuwse Muziek Bond KNMO, (voorheen KNFM afdeling Zeeland), Carlo de Vries, zal ook aanwezig zijn, en niet alleen aanwezig…!!

beeldig

U merkt het vast ook: de dagen worden weer langer, de lente komt er aan en ze lijkt dit jaar veel vroeger te zijn dan anders! Nog even en  de klok gaat zelfs weer vooruit… en laat dat nu net in de nacht na onze jaarlijkse uitvoering zijn!

Om de zomertijd en het voorjaar goed in te luiden houdt OKK Wemeldinge geheel volgens traditie haar jaarlijkse uitvoering, dit jaar is het thema: Beeldig! Zo zal Ron Quinten zijn medewerking verlenen met tijdens het concert prachtige beelden van o.a. onze fantastische omgeving! Ook wordt er een echte slapstick opgenomen en getoond. En er is natuurlijk meer…! Tijdens de uitvoering laten jeugdleerlingen, slagwerkgroep en fanfare van zich horen en er is in de pauze een grote loterij met prachtige prijzen!

Zaterdag 29 maart 2014:  Uitvoering OKK in De Wemel in Wemeldinge, aanvang 19:30u, zaal open 19:15u. Zie ook www.okkwemeldinge.nl. Hopelijk tot dan!